Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Sagetator August 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 30 iulie 2014 | 08:01


Horoscop zodia Sagetator, luna August 2014

Previziuni astrologice pentru Sagetator luna August 2014

Horoscop pentru zodia Sagetator, anticipeaza o ampla reevaluare a vietii si sensurilor sale, un mare apetit catre aspecte ale lumii desprinse de realitatea cotidiana si o fertila concentrare spre zona profesionala. S-ar putea ca primele zile ale acestei luni sa te surprinda in strainatate sau, in orice caz, la mare distanta de casa.

Daca crezi ca ajuta, inscrie-te pana in data de 3 a lunii la un curs de calificare in alta tara sau la o companie straina. Cert este ca-ti vei face conexiuni pretioase prin intermediul acestuia, poate chiar si de alta natura decat cea profesionala. Nu devia insa de la scopurile tale!

Pe 10 august 2014, Luna plina din Varsator si a treia casa a Sagetatorului poate da nastere unui subit dar de bun augur cutremur in viata ta sociala. Intovarasirile si conversatiile efervescente, pline spontaneitate, te pot aduce intr-o conjunctura placuta si neasteptata. Norocul te insoteste mai ales in lumea din imediata ta apropiere, alaturi de prieteni si colegi. Este posibil sa primesti niste vesti imbucuratoare chiar de la cine te astepti cel mai putin.

Vizita inceputa de Venus odata cu 12 august pe taramurile Leului tinde sa dea intaietate unor intrebari esentiale despre calitatea si semnificatia vietii tale. Preocupat de tot ce iese din comun ori se deosebeste de traiul cotidian, pari sa fii atras de noi experiente si cai de cunoastere, capabile sa iti releve inedite frumuseti ale existentei. In acest context astral, esti inclinat (si poti avea sansa) sa pleci intr-o incitanta calatorie, sa iei contact direct cu tinuturi exotice sau indepartate, ori sa ti le apropii prin studierea traditiilor si culturii acestora.
Pe de alta parte, poti sa te intrebi cu ce pret iti platesti statutul si succesul social. Nu este exclus sa iti dezvalui o dimeniune spirituala a vietii si sa iei in considerare indepartarea de false si superficiale valori ale lumii.

Atat tranzitul lui Mercur (initiat pe 15 august 2014), cat si cel al Soarelui (avandu-si debutul pe 23 august) in sectorul astrologic al Fecioarei te sprijina sa iti formezi o imagine de ansamblu asupra existentei in general, a destinului tau in special. Inzestrat cu realism, ai capacitatea de a-ti contura judicioase planuri pe termen lung. Poti avea o discutie infierbantata cu un parinte, cu un sef de la serviciu sau cu un statornic sfatuitor de-al tau.

In intervalul 16-19 august, deschiderea de afaceri, oficializarea parteneriatelor, dar si demararea proiectelor sunt extrem de bine sustinute din astral. Din 15 august incolo, centrul de interes se muta in sfera profesionala.

Poate ca un prieten bun este promovat si te sustine si pe tine sa ajungi la un nivel superior. Situatia de acasa te poate deruta si devia de pe calea insusita recent.

Din 21 pana in 23 august, veniturile tale se rotunjesc vizibil si incepi sa simti ca bugetul tau personal creste de la o zi la alta. Incearca sa profiti de oportunitatile financiare care se ivesc in aceasta perioada.

Moralul tau poate avea de suferit in ultima decada a lui august, mai ales daca te frustreaza faptul ca trebuie sa ascunzi o relatie sentimentala sau a revenit un/o fost/a in viata ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții