Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Fecioara iulie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 2 iulie 2014 | 08:56


Horoscop zodia Fecioara, luna iulie 2014

Previziuni astrologice pentru Fecioara luna iulie 2014

Horoscop pentru zodia Fecioara, luna iulie 2014-Luna plina rasarita pe 12 iulie 2014 in Fecioara si intaia ta casa pune accentul asupra dragostei, creativitatii si copiilor. Ai ocazia de a-ti ajusta modul de abordare a lumii, a da dovada de o sporita incredere in tine insuti, mai cu seama in viata personala si cea profesionala.

Incepand cu 13 iulie, drept urmare a tranzitului lui Mercur in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei, tinzi a fi inspirat si a avea cele mai bune idei mai ales intr-un grup, cand esti alaturi de altii. Pentru a-ti utiliza mintea la intregul ei potential, ai nevoie de confruntarea si dialogul cu oamenii din jurul tau. Ideile care te strabat acum sunt neconventionale si ai capacitatea de a descoperi solutii inedite, ingenioase ale unor vechi probleme. Esti atras catre zone autentice, originale ale cunoasterii. Comunicarea cu prietenii si membrii grupului tau social se intensifica si te sprijina in configurarea unor majore proiecte din viitorul tau indepartat si apropiat.

Activitatile din plan strict personal, precum si cele desfasurate in spatele culiselor existentei capata intaietate din 16 iulie 2014, ziua de debut a calatoriei lui Jupiter in Leu si a douasprezecea ta casa. Treci printr-un ciclu existential in decursul caruia pari a fi mult mai sensibil si mai atent la nevoile celorlalti., mult mai capabil sa te eliberezi de tendinte autodestructive, de temeri adanc inradacinate, simtaminte nejustificate de vinovatie. Ai abilitatea de a intra in contact cu zona ta subconstienta si a-ti dezvalui semnficatiile unor impulsuri interioare contradictorii. Ajutorarea celor nedreptatiti de soarta poate constitui o preocupare constanta. Meditatia si retragerea in singuratate iti pot aduce adesea mari beneficii, ajutandu-te sa te regenerezi, sa te invigorezi mental si spiritual. Tinzi a-ti inchega o noua credinta personala. Este momentul unei reinnoiri spirituale!


Apetitul pentru neobisnuit, pentru lucruri iesite din comun ori indepartate de conventionalism continua sa te caracterizeze ca efect al tranzitului inceput de Venus, pe 18 iulie, in sectorul astrologic al Racului. Ai inclinatia de a-ti afirma cu pregnanta personalitatea, individualitatea.

Parcursul Soarelui in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei anunta, din 23 iulie 2014, o perioada oportuna decantarii experientelor de viata din ultimul an. Poti constientiza, cu o mare acuitate, consecintele pe termen lung ale faptelor si vorbelor tale. Unele circumstante in care te-ai lasat angrenat iti pot scapa de sub control daca nu stii cand anume sa le pui capat. In aceasta conjunctura astrala, trebuie uneori sa accepti ca unele ambitii, aspiratii de ale tale nu isi mai au rostul sau nu te mai reprezinta. Perspectiva spirituala a existentei tale pare a iesi inca o data la lumina.

O sumedenie de idei si planuri sunt pe cale sa-si faca loc in mintea ta odata cu 26 iulie, sub impactul tranzitului lui Marte in Scorpion si a treia ta casa. Risti, astfel, sa iti disipezi eforturile si sa nu duci aproape nimic la bun sfarsit. Ai, totusi, oportunitatea de a-ti expune cu succes cauza in fata altor persoane si sa le castigi de partea ta. Ai la indemana o mare putere de convingere, dar si indrazneala de a-ti promova interesele pana in panzele albe. Discutiile cu ceilalti pot fi extrem de animate, ajungand in unele cazuri in pragul unor aprige confruntari. Intrucat ai predispozitia de a te indentifica cu credintele si ideile tale, pare a-ti sari tandara mai mult decat de obicei atunci cand esti contrazis. Trebuie sa-ti stapanesti o efervescenta impulsivitate ce te poate aduce in preajma unor accidente.

Pe 27 iulie 2014, Luna noua din cerurile Leului si ale celei de-a douasprezecea case a Fecioarei poate releva niste aspecte misterioase din viata ta. Dezvaluirea unor adevaruri si motivatii secrete, nebanuite, te poate motiva sa iti pui sub semnul intrebarii si sa iti modifici importante credinte si puncte de vedere.

Tranzitul lui Mercur in Leu si a XII-a ta casa isi poate pune din plin amprenta asupra Horoscopului Fecioarei august 2014. Pari a recunoaste si accepta cu usurinta si alte valori ori interese deca cele proprii, fiind din acest motiv iarasi interesat sa iti reconfigurezi aspiratille tale notabile. Pe de alta parte, acest aspect tranzit nu este deloc favorabil afirmarii nazuintelor proprii, deoarece comunicarea cu cei din preajma ta tinde a fi incetosata, incarcata de echivocuri si confuzii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții