Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Balanta August 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 30 iulie 2014 | 08:10


Horoscop zodia Balanta, luna August 2014

Previziuni astrologice pentru Balanta luna August 2014

Insista asupra unei fericite interactiuni cu prietenii si oamenii apropiati, care tinde totusi sa fie umbrita in cea de-a doua parte a lunii de impulsul de a te insingura si a te dedica revitalizarii sinelui si reconsiderarii aspectelor vietii care iti stanjenesc evolutia personala.

Cum iti asterni in august, asa dormi pentru mult timp de-acum incolo. Recomandabil ar fi sa te informezi daca exista legi sau orice alt fel de limitari exterioare si obiective care nu ti-ar permite sa-ti derulezi proiectele asa cum ti-ai propus la inceput. In caz contrar, probabil ca te vei pomeni ca trebuie sa faci pe 8 sau pe 9 august compromisuri si sacrificii pe care nu le-ai preconizat.

Luna plina rasarita pe 10 august 2014 in Varsator te sprijina in ducerea la bun sfarsit a unor proiecte creative si te indeamna sa iti exprimi cu indrazneala personalitatea si interesele esentiale.

Pari sa fii strabatut de o navalnica dorinta de a te bucura de viata, a te distra si a te focaliza asupra unei statornice pasiuni personale. Ai ocazia sa iti faci noi prieteni si sa te integrezi in niste cercuri sociale neobisnuite. Este posibil sa primesti o veste buna despre o calatorie ori sa fii invitat intr-un loc indepartat de casa.

In intervalul 16-19 august, se poate ivi ocazia de a-ti uni fortele cu un asociat comanditar, ca cineva sa-ti sponsorizeze proiectele ori sa obtii un imprumut bancar in vederea materializarii acestora. La sfarsitul celei de-a doua decade a lunii, mai cu seama din 18 pana in 20 ale lunii, te poti confrunta cu probleme de sanatate sau profesionale care te pun pe tusa pentru cateva zile.


Incepand cu 12 august, tranzitul lui Venus pe taramurile Leului continua sa-ti fie de ajutor in infiriparea unor prietenii si asocieri de grup ce iti ofera satisfactii si iti permit sa te arati asa cum esti in strafundurile sufletului tau. Tinzi sa te simti implinit de activitati comune, alaturi de oameni asemeni tie.

Esti deschis catre inedite idei sau esti pe cale sa iti aprofundezi si sa-ti pui in aplicare niste idei lasate deoparte sau trecute cumva cu vederea.

O relativa predispozitie de a te inchide in tine insuti, de a-ti pastra numai pentru tine emotiile si gandurile se poate face simtita din 15 august, ca urmare a calatoriei lui Mercur in sectorul astrologic al Fecioarei. Pari sa iti impartasesti cu greu trairile interioare din pricina temerii ca poti fi gresit inteles ori subapreciat de ceilalti.

Oricum, ai oportunitatea sa fii cu atat mai eficient cu cu cat te concentrezi mai mult asupra unor proiecte sau preocupari individuale. Este vremea sa te eliberezi de vechi probleme tinand de comunicarea cu oamenii ori de un balast mental ce iti ingradeste dezvoltarea.



In ultima parte a lunii treci printr-o tranzitie la nivel familial pe care o poti inlesni daca uzezi de puterea ta de discernamant. Din 22 august pana la finele lunii, situatia bugetului tau revine in actualitate. Se cere ca, impreuna cu partenerul de viata, sa impui reguli privind uzanta finantelor comune. Daca e cazul, discutiile legate de partaj se cer amanate sau consulta un mediator.

Soarele patrunde si el, odata cu 23 august 2014, in Fecioara, intr-un tranzit ce adanceste influentele mercuriene. Esti in ultima faza a ciclului solar personal, intr-o perioada consacrata de obicei retragerii din lume si regenerarii. In aceste conditii, este posibil sa iti revezi atasamentele fata de lucruri, oameni ori obisnuinte, si sa evaluezi care dintre ele te trag inapoi. Nu este un timp potrivit mobilizarii catre noi planuri de anvergura ci, mai degraba, unul favorabil reflectiei si revitalizarii fizice si mentale. Energia iti este calauzita in special spre viata personala si universul interior.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții