Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic 01 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on luni, 31 martie 2014 | 06:17

Horoscopul zilei de azi 01 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca detii toate resursele pentru a face fata cu succes oricarei piedici. Nu ai nicio vina pentru felul in care s-au impotmolit lucrurile, altii au avut un rol ca s-a ajuns aici, dar tu ai exact solutiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Atitudinea pozitiva de invingator increzator in fortele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situatii. Daca-ti torni cenusa in cap, asa cum fac cei din jurul tau, nu faci altceva decat sa-ti tai singur creanga de sub picioare si sa bati pasul pe loc, fara iesire.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Daca vezi ca planul inceput mai demult a ajuns intr-un punct critic, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie, semn ca cea in care mergeai inainte nu a fost cea mai buna alegere. E bine sa ai intotdeauna la dispozitie un plan de rezerva, pentru a nu fi obligat sa continui un drum doar din lipsa de alternative. Sigur ai tu o alta idee in minte care ar merita incercata, totul e sa nu te lasi coplesit de nivelul la care s-a ajuns, care sa nu-ti permita sa faci doua lucruri simultan. Dupa o vreme, mergand cu ambele cai in paralel, te vei putea rupe de prima varianta, concentrat pe cea de a doua in totalitate.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Daca acasa nu te simti in largul tau, iesi din mediul tau stramt si mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor si de atmosfera, pentru ca propriul tau mediu intim nu te prea incanta. Ori planeaza acolo un aer obositor, apasator, din cauza unor probleme de familie, ori te incearca o problema de sanatate pe care o poti contracara mai bine afara, la aer curat. Daca nimeresti intr-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicat, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie, dar fa un efort sa nu-i incarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediat, ca atare primeste energia lor pozitiva cu inima deschisa!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu ai cum sa te simti bine printre oameni care nu vad in jur decat pericole si motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care sa te agati ca sa iesi la lumina, veti transforma impreuna ziua intr-un cor al plangerii. Cineva ar trebui sa se abtina de la lamentari si lacrimi, dar se pare ca nu vei fi tu acela, pentru ca ai o suferinta pe suflet pe care simti nevoia sa o spui si altora. Parca destainuirea iti face bine, dar nu inseamna ca primesti de la cei din jur prea multe sfaturi care sa te ajute. Tot singur va trebui sa te descurci, pentru ca prietenii tai chiar nu au solutii la problemele tale si privesc situatia destul de egoist.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Fii pregatit pentru tot felul de piedici daca ai azi de rezolvat probleme de natura oficiala. Birocratia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol al planurilor tale, pentru ca, la orice usa bati, mereu se va gasi cineva care sa te intoarca din drum pentru un document lipsa la dosar. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si calm daca intri in contact cu reprezentantii statului, pentru ca ori nu-i gasesti in toane bune, ori arunca pe umerii tai tot felul de obligatii, de parca nu ai avea nici un drept. Probabil nu rezolvi nimic din ce ti-ai propus azi, ci mai trebuie sa vii si maine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Prezenta ta face bine unor persoane dragi tie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sanatate, ori au niste emotii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca sa le ridici moralul, sa le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, sa le mai spui si o gluma la nevoie, pentru ca ei sunt complet derutati. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii, pentru ca si ei au stat alaturi de tine candva in momente similare, in care te simteai abandonat si trist. Tu ai un tonus bun ce-i incarca si pe ei de incredere si speranta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te astepta ca judecata celor din jur sa fie justa sau calma, ci te poti astepta la replici de-a dreptul dureroase. Tu esti un vajnic militant in slujba adevarului si nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, ca atare, daca nu meriti criticile care ti se aduc, vei riposta vehement si nu te vei lasa cu una, cu doua. Vei gasi imediat armele pentru o contraofensiva, astfel incat sa demonstrezi ca ceilalti gresesc in aprecierile lor la adresa ta. Apeleaza numai la armele corecte pentru a-ti invinge rivalii si nu-i lasa sa se comporte cu tine asa cum nu ai merita, de fapt.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Iubirea este prin preajma si iti poate invada toate simturile, toate gandurile, incat nu vezi in jur decat iubire! Ai putea cuceri usor inima unei persoane care ti-a atras in mod special atentia, dar si tu poti cadea in mrejele cuiva de parca ti-ai fi pierdut complet uzul ratiunii. Greu sa mai gandesti limpede intr-o astfel de situatie, greu sa lupti cu ceea ce simti, pentru ca azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, si nu vei reusi sa i te opui, incat se poate vorbi de o poveste care-ti ia complet mintile. Nu e musai ca de aici sa iasa o relatie de viitor, ci parte mai mult o escapada, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti concentrat la ce ai de facut si nu spui nimic la voia intamplarii, ci dupa ce te documentezi extrem de profund asupra oricarei probleme. Esti un exemplu de seriozitate si maturitate, incat, cine te are ca sfatuitor sau profesor, are numai de castigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenta ta iese in evidenta prin tot ce spui, prin informatiile pe care le transmiti, prin argumentele pe care le sustii. Se vede ca ai invatat mult in viata, ca ai acumulat un bagaj de cunostinte foarte vast, iar azi ai ocazia sa te folosesti de el intr-un moment cheie.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai ales!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Accepta mana intinsa azi de un coleg, pentru ca se va dovedi a fi salvatoare intr-un moment sensibil pentru tine. Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Muncesti cu sarg, pentru ca vezi ca proiectul la care iti aduci contributia evolueaza foarte bine, iar rezultatele finale incep deja sa se contureze la orizont. Cu atat mai mari devin motivatia, ambitia, dorinta de a ajunge la capat cu cat ai ceva concret de castigat de pe urma acestei investitii masive, deci tragi tare ca sa duci la capat ce ai inceput. Ti se cer enorma atentie si concentrare, dar si un oarecare efort, pentru ca nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar ceea ce se cladeste sub ochii tai din mintea si din mainile tale e demn de toata lauda si mandria!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții