Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 19 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on joi, 18 aprilie 2013 | 11:21


Horoscopul zilei de azi 19 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu stii cum sa te imparti intre doua pasiuni la fel de importante, pentru ca totusi numai asupra uneia te poti concentra astazi cu adevarat. Oricum te-ai imparti, tot vei deranja cealalta tabara, deci nu incerca sa multumesti si capra si varza, pentru ca nu poti ajunge la un consens. Oricat de greu ti-ar fi sa alegi doar una dintre directii, totusi azi poti avea rezultate bune numai daca reusesti sa discerni foarte clar intre cele doua sensuri, incompatibile unul cu celalalt.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu incerca sa umbli cu cioara vopsita, pentru ca nu-ti merge. Esti tentat sa apelezi la o minciunica pentru a scapa basma curata dintr-o situatie jenanta, numai ca nu vei reusi sa convingi pe toata lumea. Cineva e foarte atent la toate detaliile si iti va da seama imediat unde ai gresit, incat te poate sanctiona aspru. Risti sa-ti strici imaginea si sa-ti stirbesti credibilitatea daca te lasi furat de tentatia de a calca stramb, ca atare lupta impotriva acestei ispite. Minciuna are picioare scurte!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Daca nu te simti bine in mediul in care te afli, fa tot posibilul sa pleci de aici oriunde vezi cu ochii. Evita sa stai printre oameni tristi, singuri, bolnavi, cu tot felul de probleme, pentru ca te vor impovara si pe tine. Dar daca totusi iti asumi acest rol, prezenta ta le va face foarte bine, pentru ca reusesti sa le mai abati gandul de la problemele care ii apasa, totul e sa nu incepi ti tu sa scoti la iveala propriile probleme si sa transformati dialogul intr-un cor al plangerii.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Trebuie sa fii mai moderat in vise, pentru ca esti atras intr-o directie iluzorie daca nu te trezesti la timp. Ai putea ridica adevarate castele din nimic in timp ce puterile tale sunt totusi limitate. Calculeaza-ti bine fortele, pentru ca nu detii toate mijloacele de a ajunge atat de sus cat ti-ai propus, deci ia-o din aproape in aproape pana vei acumula experienta necesara de a urca mai sus spre marile tale vise. Nu te lasa furat de cei care iti alimenteaza niste vise imposibile, pentru ca ei nu stiu ce poti si ce nu poti tu atinge. Numai tu stii!

Horoscopul zilnic de azi Leu

O clipa de impulsivitate poate strica totul, deci ai grija in ce te bagi, ca nu cumva sa fie un gest necugetat greu de reparat dupa aceea. Se stie ca uneori esti de-a dreptul furtunos in reactii iar azi ai o astfel de atitudine in fata unui moment neplacut. Reactionezi prompt, fara sa stai pe ganduri, dar uiti si de diplomatie si de prudenta, cu riscul de a tensiona si mai mult atmosfera. Ai grija asadar pana unde intinzi coarda ca nu cumva reactia sa fie mai dura decat scanteia care a declansat totul.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai numai motive de fericire azi in compania persoanei iubite. Va oferiti unul altuia mai multa atentie, semne de afectiune convingatoare si apelati amandoi la tot arsenalul de seductie, pentru ca esti constient ca iubirea, odata obtinuta, mai trebuie si intretinuta. Cum altfel daca nu continuand sa fii tandru si atragator in ochii celuilalt? Esti multumit de tot ce iti ofera cel drag si esti si tu la fel de generos in gesturi romantice, ceea ce poate transforma aceasta zi intr-o sarbatoare a iubirii impartasite.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Presimteai ca vei primi aceasta veste, dar tot sperai sa se mai amane momentul neplacut. Suna telefonul si ti se aduce la cunostinta un aspect nedorit care va avea efecte pe termen lung, si cel mai mult regreti faptul ca ai fi avut ocazia, inainte, de a interveni pentru a nu se ajunge aici. Primesti o lectie buna de la viata, ca sa fii mai spontan, mai curajos, mai rapid in reactii si sa nu mai stai pe ganduri atat de mult, pentru ca nu ti se vor oferi sansele bune de doua ori. Acum ai ramas doar cu regretul, dar poate primesti totusi ceva in compensatie.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

De dragul celor pe care-i iubesti, iti asumi sarcini, uneori chiar si peste puterile tale pentru ca vrei sa le fii de ajutor si sa nu-i dezamagesti. Totusi, nu exagera, luand pe umerii tai mai mult decat poti duce, pentru ca nu trebuie sa faci tu tot in locul lor. Impartiti-va intre voi eforturile astfel incat fiecare sa contribuie cu ceea ce stie mai bine, fara ca vreunul sa se simta folosit de celalalt. Poti sari in ajutorul lor, dar nu e de indicat sa le tii complet locul in ceea ce au ei de facut, altfel vor profita de tine.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai senzatia ca porti un dialog cu surzii, pentru ca cei din jur nu vor sa participe la nimic. Nu reusesti sa capeti atentia celor in preajma carora te afli de parca unii nici macar nu te aud. Sunt prea preocupati de problemele lor personale si nu-i intereseaza nimic decat propriile griji, dand astfel dovada de un dram de egoism. Daca insa te-ai dedica problemelor lor cu prioritate, vei vedea brusc ca interesul lor fata de tine creste, ca atare, daca vrei sa fii pe placul celor din jur, centreaza-ti conversatia si atentia pe ceea ce ii framanta pe ei.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu stii ce e mai bine pentru bugetul familiei: sa investesti sau sa pui un ban deoparte? Sunt multe dorinte pe lista de cumparaturi si trebuie sa le filtrezi cu multa atentie, pentru ca nu toate sunt necesare in acest moment. Daca cineva din familie iti spune sa mai reduci din unele cheltuieli, ar fi bine sa tii cont de sfaturile sale pentru ca stie ce spune. Daca nu esti tras de maneca din cand in cand, dai iama prin bani si cumperi tot ce crezi ca ai avea nevoie in acest moment, dar maine ai putea regreta abuzurile.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Tot elanul cu care doreai sa pornesti azi o actiune noua este taiat de interventia negativa a unei persoane care te face sa-ti pierzi curajul. Nu mai ai acelasi interes pentru scopul propus cand acesta incepe sa vorbeasca doar de riscuri, de pericole sau de piedici. Nu conteaza totusi ce-ti spun ceilalti, ci ceea ce crezi tu ca poti obtine datorita entuziasmului care te cuprinde initial, deci, daca tu consideri ca poti, nu mai pleca urechea la povestile altora. Nu trebuie sa renunti doar pentru ca cineva, alaturi de tine, vede doar neajunsurile si problemele.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai o mare bucurie pe suflet, dar un pic superstitios, preferi sa nu o spui nimanui ca nu cumva sa se destrame inainte de vreme. Fii deci mai modest, pastreaza discretia asupra celor mai importante aspecte din viata ta, poate pana cand vei fi complet sigur ca sunt realitate, si nu doar simple vise. Ai putea fi tentat sa te lauzi cu ceva ce nu a ajuns inca pe teren solid si dupa ce o vei spune la toata lumea, sa descoperi ca s-a dezumflat, deci mai bine taci si astepti o confirmare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții