Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 18 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 17 aprilie 2013 | 11:45


Horoscopul zilei de azi 18 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti foarte comunicativ si intri usor in vorba cu oricine, in orice mediu te-ai afla. Parca mai mult te atrag persoanele complet necunoscute, pentru ca sunt un teren nou de explorat iar interesul tau creste fata de acestia, ca tot ce-i nou! Conversatia merge struna, iti expui ideile cu mult talent, deci ai putea avea succes in activitati in care trebuie sa te prezinti in fata unui auditoriu. Si calatoriile sunt favorizate azi, dar si contactul cu tari straine.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Dragostea se masoara azi in gesturi de sinceritate si dovezi de adevar. Daca te simti vinovat in relatia cu persoana iubita, O marturisire deschisa ar putea repera usor situatia pentru ca greseala recunoscuta poate fi mult mai repede iertata. Daca vei continua sa te ascunzi, sa nu spui adevarul, pana la urma tot vor iesi la iveala adevaratele aspecte pe care incerci sa le maschezi si celalalt ar suferi mult mai tare. Valori precum fidelitate, responsabilitate, Respect si loialitate vor cantari enorm azi in relatia cu persoana iubita.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Pleci la drum motivat de o veste buna despre ceea ce te-ar putea astepta la destinatie. Poate urmeaza sa te intalnesti cu o personalitate deosebita si nu vrei sa ratezi ocazia, poate unica! Poate acolo e persoana iubita si te grabesti sa ajungi acolo cat mai repede, manat de dor si de dorinta. Vestile bune vin astazi de departe si fie ca ajungi tu prin alte locatii pentru a primi vestea cu inima deschisa, fie iti este transmisa prin diverse mijloace de comunicare, sufletul tau e fericit si te simti foarte stimulat de cele auzite. Prinzi curaj sa faci o schimbare majora in viata ta.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai impresia ca nimic nu inainteaza si te lasi coplesit de ganduri negative. Unii ar spune ca transformi niste mici piedici in obsesii, dar intuitia iti spune ca in spatele acestora s-ar afla intentiile negative ale unor rivali care nu-ti doresc binele. Prea se aduna multe in acelasi timp, prea dai piept numai cu ghinioane, dar ar fi bine sa nu te lasi coplesit de pesimism, ci sa-ti aduni fortele ca sa infrunti aceste pericole. Nu sunt imposibil de trecut, dar au totusi un efect puternic asupra psihicului tau care rezoneaza usor la intentii negative.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti foarte concentrat la tot ce faci si mintea ta merge brici, incat dai randament maxim in activitati intelectuale dintre cele mai dificile. Orice concurs, orice examen sau orice confruntare profesionala, oricat de complicate ar parea pentru altii, pentru tine par azi o joaca, pentru ca iti vin solutii practice pe banda rulanta. Ba chiar ai multe de invatat si pe altii, pentru ca iesi in evidenta prin inteligenta, atitudine si respectul pe care-l impui in fata tuturor. Cine te priveste, spune despre tine ca esti un specialist demn de toata lauda!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Pe oriunde treci, esti primit cu bratele deschise ca un oaspete de onoare. Datorita acestor primiri perfecte, e o placere sa mergi in vizita azi, ba chiar e posibil sa ai mai multe drumuri de facut in aceeasi zi, dar merita sa te imparti echitabil intre ele, pentru ca peste tot vei lua legatura cu oameni pe placul tau care vor avea un efect tonic asupra ta. Atmosfera pozitiva se mentine dar insasi prezenta ta este un motiv de bucurie pentru toti.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te astepta ca ceea ce pornesti azi sa ajunga repede la rezultatele scontate, pentru ca va fi un demers de lunga durata ce va necesita rabdare si efort sustinut. Important acum nu e cat va dura, ci sa nu iti pierzi interesul pe parcurs, ca atare trebuie sa tii sub control energia pe care esti dispus sa o investesti. Nu da totul din prima, ia-o incet si incearca sa-ti domolesti nervii, patima si nerabdarea, pentru ca unele lucruri se ridici mai lent, dar si mult mai durabil dupa aceea.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai sperat sa nu vina acest moment, dar iata ca mult trambitatul eveniment cu iz de verdict apare. Aici se incheie definitiv o etapa si trebuie sa extragi o concluzie care sa te ajute la ceea ce ti-ai propus de acum inainte. Poate e bine sa ce termina totul aici, pentru ca vei putea sa te concentrezi si la altceva dupa o perioada in care te-ai dedicat aproape obsesiv unui unic scop. L-ai atins, gata, treci mai departe cu inca o tema rezolvata, fara a mai privi inapoi si fara a te crampona de pasii parcursi pana aici. Altceva la rand!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Azi nu te deranjeaza rutina, pentru ca esti singurul care stie sa o gestioneze fara sa se enerveze. Ba chiar esti mult mai incantat astazi daca trebuie sa te ocupi de o sarcina pe care o stii si cu ochii inchisi, pentru ca te scuteste de eforturi suplimentare. Iti faci treaba repede, dupa un tipar arhi-cunoscut, si poate mai ramane si ceva vreme pentru activitati personale, in afara programului obisnuit de lucru. Nu inseamna ca te vei dedica unor actiuni mai interesante, ci, dupa serviciu, te asteapta alta lista intreaga de fleacuri obligatorii.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cu echipa potrivita alaturi, marile tale planuri au toate sansele sa se materializeze in curand, deci primul pas este sa-ti alegi colaboratorii cei mai buni, care sa te sustina. Ai la indemana cateva persoane cu interese comune, cu acelasi mod de lucru si cu o motivatie la fel de puternica pentru succes, deci ar fi bine sa-i aduni in preajma ta si sa-i ghidezi spre scopul cel mare. Tu esti liderul, deschizatorul de drumuri, strategul principal, dar te poti baza intru totul si pe cooperarea colegilor care au nevoie doar de ghidare pentru o reusita deplina.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este o zi in care ai avea parte numai de rezultate excelente daca ti-ai pune in joc energia si cunostintele. Produsele mintii sau ale mainilor tale sunt demne de toata lauda, fii mandru de ceea ce esti in stare sa faci, pentru ca azi iti poti masura valoarea alaturi de oameni la fel de buni ca si tine. Mai mult, daca ai aduna alaturi de tine li alte persoane cu interese similare, s-ar naste un proiect de toata frumusetea, in care fiecare va contribui cu ceea ce stie mai bine. Totul poate fi la cote maxime azi: si eficienta, si inteligenta, si capacitatea de a transpune in practica ceea ce gandesti, deci poate fi o zi de succes.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Cand e in joc dreptatea, capeti o energie noua si nu te lasi pana nu demonstrezi care e realitatea. Nu accepta sa fii tratat incorect, cand stii foarte bine ca ceea ce faci este ireprosabil, ca atare aduna-ti toate fortele pentru a lupta pentru ceea ce ti se cuvine de drept. Altul va incerca sa minta, sa ascunda adevarul, sa te induca in eroare, dar nici tu nu te lasi mai prejos. Detii poate si unele mijloace legale prin care poti chiar sanctiona pe cei care au apelat la astfel de instrumente care pot strica un echilibru firesc, deci nu tolera minciuna!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții