Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilnic de azi 09 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on luni, 8 aprilie 2013 | 14:34


Horoscopul zilei de azi 09 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu porni la drum fara sa rezolvi toate detaliile dinainte de a plecare, ca sa nu ai surprize pe parcurs. Unele detalii trebuie puse la punct dinainte, dand astfel dovada de spirit prevazator, ca nu cumva sa apara aspecte care ar fi putut fi evitate daca ar fi existat o mai buna informare in prealabil. Da un telefon inainte, informeaza-te daca la destinatie te asteapta exact ceea ce ai planificat, pentru ca mai e nevoie si de o ultima verificare! Ai putea astfel repara o serie de fleacuri pe care, odata plecat, nu le vei mai putea controla la fel de bine.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Treci printr-un moment nu tocmai placut, dar incearca totusi sa-ti pastrezi buna dispozitie chiar si in miezul evenimentelor celor mai sumbre. Esti constient ca, daca lasi pesimismul sa te copleseasca, vei aluneca incet spre o depresie generatoare de crize si mai profunde, de aceea e mai bine sa faci haz de necaz. Umorul te poate ajuta sa treci cu brio acest impas de natura psihica, pentru ca daca lupti cu starile negative, totul va trece mult mai usor. Daca spui nu pot de la prima incercare, esti foarte aproape de un abandon in fata greutatilor.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cineva iti spune ca ar fi mai bine sa o lasi mai moale, sa iti controlezi energia in exces, ca nu cumva sa o investesti intr-o directie nepotrivita. Desi iti place provocarea, de data aceasta ai incredere in sfatul acelei persoane si te opresti din elan. Vei vedea ca e mai bine sa faci o pauza, o vreme, pentru ca mai pot aparea detalii pe parcurs sau poate chiar ceva mult mai bun decat prima varianta, deci popasul facut de voie sau de nevoie va avea efecte benefice. Un hop nu e neaparat un final de drum, ci doar un respiro inainte de ceva si mai bun!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Parca nu esti lasat sa te manifesti in voie, pentru ca ai senzatia, permanent, ca cineva sta la panda sa-ti controleze miscarile. Aceasta cenzura impusa sau poate chiar auto-impusa nu te va ajuta sa te exprimi liber, asa cum iti place de obicei, incercand mereu sa arati lumii o fateta care banuiesti ca ar fi pe placul celor din jur. Nu esti tu acesta, e mai degraba o masca folosita pentru a intra in gratiile unora, dar consideri ca sunt si momente cand a fi fals este obligatoriu pentru a nu arata chiar ceea ce simti sau gandesti cu adevarat.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Dragostea iti da alt chef de viata si pentru ca primesti gesturi de afectiune din partea celui drag, prinzi aripi, pur si simplu! Ai putea spune ca esti in al noualea cer, iar starea ta de spirit e la cote maxime din cauza amorului care te copleseste. Daca abia azi cunosti pe cineva nou, vei descoperi un interes aparte din partea sa, ceea ce face ca dorinta de a incepe o relatie sa creasca de ambele parti. Atractia e mare si ar fi pacat sa ratezi sansa, daca tot ti se ofera, dar numai tu decizi daca e ceva serios sau doar o escapada!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Atmosfera este foarte animata in jurul tau, dar tu nu esti un mare amator de galagie. Nu vei putea ramane indiferent la toata aceasta agitatie, ci te va cuprinde si pe tine cheful de miscare. Ar fi pacat sa stai cuminte in banca ta cand toata lumea face ceva in preajma, deci te vei implica pana la urma si tu intr-o activitate mai solicitanta. Putin sport nu strica, deci, daca vreun amic te invita la o aventura care de obicei nu prea iti este pe plac, nu o refuza, pentru ca efectele sale ar putea fi mai bune decat ai putea crede.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te astepta sa te faci auzit cu usurinta azi, pentru ca vei descoperi in jur o multime de idei care merita ascultate. Tu trebuie sa gasesti un atu care sa te scoata cumva in evidenta, pentru ca, la urma urmei, toti cei care iau azi cuvantul au dreptate si expun opinii interesante. A te opune celorlalti nu e ideea cea mai buna, ci trebuie sa gasesti ceva special care te pune mai bine in valoare. Nu incerca sa denigrezi opiniile adversarilor, ci doar sa vii tu cu ceva mai bun decat ei!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu stai tocmai rau din punct de vedere financiar iar nivelul promitator la care ai ajuns te stimuleaza sa faci investitii noi sau cel putin sa mai iesi si tu la cumparaturi. Pui pret pe lucruri deosebite, scumpe, moderne, aratoase, cu care ai vrea sa faci impresie buna in societate, deci n-ar fi de mirare sa iti innoiesti o mare parte din garderoba la o singura raita prin magazine. Ar fi o zi perfecta pentru afaceri, din care sa obtii profit bunicel, dar si sa cheltuiesti cu talent o suma considerabila ce te va face sa te simti excelent in pielea ta.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Un esec nu trebuie sa te demoralizeze, ci dimpotriva, sa te stimuleze sa-ti readuni fortele si sa repornesti totul in forta. Chiar daca n-a mers bine prima oara, e posibil ca la o a doua incercare, dupa ce vei fi revizuit metodele care au dat gres la inceput, sa iasa totul mult mai bine. Daca ai fi atent, ti-ai da seama ca esecul nu a fost cauzat de propriile tale erori, ci de influentele nefaste din anturaj. Unii te-au influentat negativ si te-au tras inapoi cu critici sau povesti pesimiste, dar daca te vei detasa de acest mediu incarcat negativ, lucrurile vor merge mult mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Deschide bine ochii pentru ca esti implicat intr-o actiune ce poate avea urmari dintre cele mai neplacute, caci ori tu, ori altcineva are de suferit de pe urma acestei actiuni. Esti tentat sa apelezi la tertipuri incorecte, sa minti, sa faci rau altuia, dar sa nu crezi ca aceste manevre vor ramane fara efecte chiar asupra ta. Ar fi bine sa eviti astfel de greseli, pentru ca o nedreptate sau un gest injust nu va trece neobservat si ai putea avea mult de suferit de pe urma propriilor ispite negative.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Desi esti o fire care percepe umorul de buna calitate, de aceasta data glumele celor din jur mai degraba te irita. Poate unii apeleaza la o ironie pe care nu prea o gusti, deoarece vizeaza unele din trasaturile tale de caracter si nimanui nu-i place sa devina subiect de amuzament pentru altii. Nu raspunde agresiv la astfel de ironii, ci incearca sa te ambitionezi sa arati ca nu esti asa cum spun ceilalti despre tine intr-o forma umoristica. E ca o caricatura creionata de amici in gluma, dar nu ca sa te superi, ci ca sa observi si tu si sa repari!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Certurile din cuplu sunt absolut normale, dar nu trebuie sa le agravezi mai mult decat e cazul. Prefa-te ca nu auzi chiar tot ce are de comentat pentru ca daca incepi sa analizezi totul cu atata vehementa, e clar ca vei ajunge la dispute. Adu-ti aminte de diplomatie, pe cat posibil, si aseaza in prim plan sentimentele care va leaga si nu marile diferente care va despart. Chiar daca ganditi diferit, puteti sa va expuneti parerile intr-o varianta mai amiabila!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții