Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Trăsăturile generale zodia Varsator

Written By NIKE B. on marți, 26 februarie 2013 | 13:41


Trăsături generale ale nativului din Varsator

Nativul în zodia Vărsătorului va surprinde prin calităţile şi talentele sale de excepţie, pe care însă le va exersa şi risipi cu o inconştienţă fară mar­gini. Atunci când i se va atrage atenţia că se iroseşte în proiecte spirituale uriaşe şi sterile, orice nativ în Vărsător abia de va catadicsi să tresară. Probabil ştie că are de unde risipi, izvoarele sale sufleteşti părând a fi de nesecat.
Având un bogat filon spiritual, fiind efervescent şi inspirat, Vărsătorul poate ajunge creator în artă sau ştiinţă. Dar cei mai mulţi dintre Vărsători pot fi, pur şi simplu, uimitori şi interesanţi pentru cei din jur prin tot ce întreprind, şi chiar şi prin gesturi mărunte. Nativul în Vărsător va avea sentimente clare, repede conturate şi adesea durabile. Va iubi mult, con­stant, cu flacără mare. Combustia iubirii lui este impresionantă. Vărsătorul este, de felul său, iute la mânie, dar nu „degrabă vărsător de sânge nevinovat”, deşi se va supăra cumplit atunci când va fi vorba despre o nedreptate, chiar dacă acea nedreptate nu i s-a făcut lui, ci unui cetăţean oarecare, pe care, poate, nici nu l-a văzut vreodată.
Vărsătorului îi place munca, - lucru rar pe lumea asta - fiind dăruit, sârguincios, răbdător, perseverent, ingenios chiar. Acţionând cu multă înţelepciune, nativul în zodia Vărsătorului va dovedi sensibilitate în comportare, indiferent de situaţie. Va acţiona, mai mereu, cu o anume flexibilitate a spiritului şi a ideilor, cu blândeţe, în manieră simplă şi cu maximum de justeţe. Va gusta din plin tot ce este original şi va fi pasionat de mister. Uneori, nativul Vărsător va căuta singurătatea, având nevoie de ea pentru a se reculege după tumultul realităţii sociale. Va fi un şef agrea­bil, preţuit de subordonaţi, care la plecarea sa îl vor regreta amarnic. Din momentul în care va gusta din şefie, i se va trezi pofta de avere şi onoruri.

Nativului Vărsător îi place mult de tot să comenteze spectacolul vieţii, şi mai ales politica, domeniu în care va avea opinii pline de patos, deseori vehemente. în politică, nativul în Vărsător ar putea fi chiar un autentic revoluţionar.
Vărsătorul va dobândi bunuri materiale destul de uşor, dar la fel de uşor le va risipi, le va pierde. Adică, nativul în Vărsător este un risipitor nu numai de idei, ci şi de bunuri materiale. Va cunoaşte succesul, dar şi căderea, va cunoaşte iubirea, dar şi deziluziile iubirii.
Dotat la minte şi la suflet, Vărsătorul va aborda, mai tot timpul, o mină optimistă, iar realitatea din juru-i va părea influenţată de el şi, cel puţin aparent, se va conforma firii sale pline de farmec, de speranţă.
Un Vărsător va fi, de obicei, un foarte bun prieten, care poate fi păstrat pentru o viaţă. Astrologii afirmă că nativii aflaţi sub semnele Vărsătorului se pot bucura la viaţa lor de măreţie, de strălucire, de stimă publică, de talente artistice, de vecinătatea unor mari personalităţi (reuşind ei înşişi să ajungă, nu o dată, personalităţi însemnate). Trebuie menţionat şi faptul că acest preafericit nativ va găsi, mereu, resurse să se ridice, numai şi nu­mai prin forţele proprii, din prăpăstiile în care-1 va arunca viaţa, neavând, aproape niciodată, nevoie de sprijinul altora. în schimb, el îi va ajuta pe ceilalţi şi va fi disponibil pentru ei.
Viaţa nativului în Vărsător va fi destul de lungă şi de luminoasă. Demisia sa de la realitate şi optimismul mereu regenerabil îl vor ajuta să nu se im­plice, totuşi, prea mult şi prea adânc în zbaterile sociale, fapt ce-1 va ajuta la menţinerea sănătăţii minţii şi a trupului.

Prin toată existenţa sa, nativul în Vărsător dovedeşte că nu agrează me­diocritatea ca mod de existenţă, el fiind un om al extremelor. Din acest motiv, chiar şi aşa plin de farmec cum este, Vărsătorul va avea parte de adversari, mulţi pe care nici nu-i ştie. Deşi dotat cu un activ spirit po­lemic, Vărsătorul nu va fi un certăreţ, el dorind doar să apere dreptatea şi pe cei năpăstuiţi. Nativul în Vărsător, fie el bărbat sau femeie, va avea relaţii bune cu sexul opus şi, nu o dată, va ajunge să iubească persoane care, la început, nu i-au trezit nicidecum interesul. Adeseori, nativul în Vărsător se va simţi chiar îndatorat faţă de sexul opus, şi asta nu neapărat din dragoste, ci doar pentru simplul fapt că acest sex există.
Se spune despre nativii în Vărsător că, deşi sunt atât de bogaţi sufleteşte, ei nu vor atinge niciodată fericirea adevărată sau succesul deplin, poate şi datorită faptului că spiritul lor, mult prea vioi, mult prea jucăuş, va fi, câtu-i existenţa sa de lungă, mereu însetat de altceva.
Atunci când va ajunge să strălucească, să aibă maximum de putere, de energie şi de spirit, nativul în Vărsător îşi va găsi succesul, împlinirea şi rosturile vieţii, în decorurile ample ale societăţii, poate în organizaţiile societăţii civile, poate în politică, poate chiar ca revoluţionar. Un vechi zo­diac popular creionează foarte bine portretul nativului în Vărsător: „Cine se va naşte în luna ianuarie va fi minunat la obraz, vorbitor şi povăţuitor de bine. Va fi slab la sânge, blând la vorbă, la trup drept, dar una va vorbi şi alta va face. Va fi cuminte, smerit, milostiv, credincios, mereu visător la lucruri măreţe şi de felul lui norocos”.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții