Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Trăsăturile generale zodia Pesti

Written By NIKE B. on miercuri, 27 februarie 2013 | 02:41


Trăsături generale ale nativului din Pesti

In scriptele astrologilor, zodia Peştilor nu are un nume atât de bun, fiind considerată de mulţi dintre ei, încă din vremurile vechi, drept un infern al zodiacului, o zodie a încercărilor, a limitei umane, a testării rezistenţei trupului şi a sufletului omenesc. Chiar şi semnul acestei zodii spune mult despre viaţa celor care se nasc sub puterea ei. Nativul în Peşti va fi echili­brat, dar va şoca prin răbufnirile sale, va dori să fie om de lume, dar se va închide cu plăcere în carapacea sa, va avea o conduită plină de modestie şi supuşenie, dar se va răscula şi va contesta totul, nimeni nefiind în stare să-l înţeleagă sau măcar să-i intre, cât de cât, în voie.
Prin urmare, nativul în Peşti pare a fi un om foarte complicat pe dinăuntru şi neînchipuit de greu de înţeles chiar şi de cei apropiaţi lui.
Complex şi contradictoriu, nativul în Peşti poate da spectacole neplăcute, chiar jenante, de furie, agresiune, orgoliu nemăsurat, stupiditate, nai­vitate. Din fericire, nativul în Peşti este înzestrat cu un sentiment des­tul de rarefiat, uneori, la ceilalţi oameni, cel al milei. El va trăi din plin suferinţa altora, iar după exploziile de personalitate şi orgoliu va avea remuşcări timp îndelungat, şi va încerca să repare, cu multă dăruire chiar, stricăciunile făcute.
Instabil în contactele cu ceilalţi oameni, nativul în Peşti va beneficia, totuşi, de multă popularitate. De ce, nu se ştie. Poate că datorită elocvenţei de care dă dovadă adesea, dar poate şi ca urmare a spiritului său elevat şi minţii sale ascuţite, excesului de bun simţ (el singur îşi va putea spune, uneori, că este prost de bun), a momentelor de seninătate şi de lipsă de griji (deşi adesea este cu adevărat prăpăstios faţă de cea mai mică şi mai neînsemnată misie) sau poate ca efect al comportării sale pline de maniere.
Potrivit celor mai mulţi dintre astrologi, toate aceste calităţi, împreună, formează, fară îndoială, soclul personalităţii nativului aflat sub semnele Peştilor.

Şi, totuşi, nativul în Peşti are şi minusurile sale apăsate, păguboase. De pildă, acest nativ va fi cunoscut, adesea, ca un om uşor influenţabil. Şi nu este surprinzător faptul că, uneori, nativul în Peşti va avea încredere în indivizi dubioşi, escroci, panglicari, fapt care-i va dăuna foarte mult. Loial de felul său, nativul în Peşti va trăda fară să-şi dea seama şi va susţine, cu toată seninătatea, uimindu-i pe cei din jur, că este nevinovat. De altfel, trădarea este considerată de acest nativ ca un mare păcat, dar pe care-1 săvârşeşte, totuşi, cu maximum de ingenuitate, în deplină orbire şi necunoştinţă de cauză.
Atunci când are un scop bine precizat, nativul în Peşti va şti să şi-l urmărească, folosindu-şi toată priceperea, toată iscusinţa. Dar, în mod lamentabil, acest nativ nu va şti să-şi folosească rodul eforturilor sale aproape niciodată. Ciudat, în momentul în care misiunea i se va în­cheia, el se va considera ieşit din joc. Poate că şi această situaţie îşi are obârşiile tot în marea sa generozitate, în aproape desăvârşita sa bunătate, în toleranţa sa nemărginită, în capacitatea sa de a dovedi înţelegere chiar şi faţă de cel mai păcătos individ.
Se spune despre nativul în Peşti că va fi un norocos, norocul picându-i plocon, şi nu oricând, ci tocmai atunci când are mai mare nevoie de el. Fireşte, norocul picat ca din cer va aduce o rază de lumină în viaţa agitată a acestui nativ - om cu o viaţă plină de lumini şi umbre, de dificultăţi neaşteptate, de adversităţi bănuite şi nebănuite, de evenimente neplăcute, de singurătate.

Un monument al milei, nativul în Peşti se va salva, nu o dată, tocmai prin acest sentiment, dar în aceeaşi manieră ca şi în cazul trădărilor ne­vinovate, adică fară să-şi dea seama. Nici măcar intuiţia sa, foarte bună de altfel, nu-1 va feri pe nativul în Peşti de gafe, de lipsă de măsură, de stângăcii. Toate acestea se combină sau alternează cu frumuseţea perso­najului născut sub semnele Peştilor, cu generozitatea şi solicitudinea lui. în mod ciudat, nativul în Peşti nu se va înverşuna în faţa adversarilor, nu va lua măsuri, ci numai va suferi în tăcere.
Iubitor de apă, nativul în Peşti va preţui vinul, pe care-1 va bea, mai întot­deauna, cu plăcere. Fireşte, va iubi nespus marea, simţindu-se foarte bine în preajma oricărei ape mari.
Dacă nu se va controla, nativul în Peşti va ajunge să îndrăgească, mai mult decât trebuie, alcoolul, mai ales că este bântuit, uneori, şi de câte o depresie nervoasă.
Recomandarea este una singură - nativul în Peşti trebuie să aibă teamă de alcool, acesta ducându-1, direct şi sigur, la pierzanie.
Astrologii sunt de părere că nativul în Peşti are o activitate mentală prodigioasă, el trăind, mai mereu, într-un noian de gânduri. Viaţa sa interioară, viaţa sa spirituală va clocoti, dar în adâncuri. La suprafaţă, na­tivul în Peşti va părea liniştit, netulburat, chiar retras din realitatea care îl înconjoară. în felul său, nativul în Peşti se vrea un sfânt al acestei lumi şi se pare că, uneori, chiar îi şi reuşeşte acest lucru. Prin urmare, crizele de negativism, de aparentă lipsă de energie, de explozie emoţională sau de depresie nu sunt, de cele mai multe ori, decât nişte episoade. Orice s-ar întâmpla, na­tivul în Peşti îşi va regăsi, grabnic, condiţia sa de om care nu este niciodată în stare să-şi facă o minimă ordine în complexitatea firii sale, în gânduri şi în simţire, totul la el fiind neaşteptat, surprinzător, şocant, original.
Aşa va trăi nativul în Peşti, ca un mare capricios, ca un neînţeles, ca un pendul între da şi nu, prietenos şi diversionist, schimbător ca vremea, iubind pe nimeni şi pe toată lumea, obsedat mai mult de sine însuşi decât de realitatea care-1 poartă în tumultul ei - un personaj pe care nimeni nu va reuşi să-l descifreze, niciodată, până la capăt.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții