Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Trăsăturile generale ale nativului din zodia Taur

Written By NIKE B. on joi, 21 februarie 2013 | 12:47



Trăsături generale Taur

Comod de felul său, iubitor de confort şi armonie, nativul în Taur va pune, aproape întotdeauna, mare accent pe casă şi familie. Poza de fami­lie, cu nevastă, copii şi alte încrengături (părinţi, bunici, fraţi, cumnaţi, cumetri, veri şi verişoare) este dragă inimii Taurului. în planul acţiunii, Taurul va proceda în aşa fel încât, în orice moment, va şti unde trebuie să ajungă, reuşind să vadă finalitatea, luminiţa de la capătul tunelului. Cei mai mulţi dintre Tauri nu au înclinaţii spre cele teoretice, abstracte, orice speculaţie fiind pentru ei pierdere de vreme, artă pentru artă. Taurului îi lipseşte iniţiativa în imaginaţie, în creaţie, dar el va putea continua şi perfecţiona ceea ce au început alţii. S-ar putea spune că nativul în Taur este un fel de japonez sau chinez, fiind destul ca olandezii să descopere banda magnetică, iar el să facă din aceasta o întreagă industrie. Nativul în Taur este un excelent executant de proiect, indiferent cât de complicat ar fi acesta. Din acest motiv, se pare că nativul în Taur este printre cei mai potriviţi oameni pentru a traduce în viaţă, printre altele, cutezătoarele proiecte ale arhitecţilor. în viaţa de zi cu zi, Taurii pot fi buni şefi de şantier, pricepuţi şefi de echipă, excelenţi ingineri constructori. Din cele spuse până aici se poate spune că Taurul nu va agrea, totuşi, schimbarea cu orice preţ, el simţindu-se minunat în ceea ce ştie deja, preferând să meargă pe cărările sale cunoscute şi bătătorite. Există părerea potrivit căreia un na­tiv în Taur nu se va răzgândi aproape niciodată. Chiar târâş-grăpiş, el va merge înainte şi va contribui, în felul său, la progres. Unii astrologi merg până acolo încât afirmă că "Taurii reprezintă axul societăţii şi al univer­sului".

Această afirmaţie pare hazardată doar la prima vedere. Se pare că, între atâtea tipuri zodiacale, unele de-a dreptul tulburi şi surprinzătoare, Taurul reprezintă o formulă umană clară şi previzibilă. Sunt câteva domenii ale activităţile umane specifice, printre care şi comerţul, în care nativul Taur este om de bază. Fără el, asemenea activităţi ar deveni marginale şi nerentabile. în existenţa sa cotidiană, nativul Taur este mereu egal cu sine, el trăind într-o cadenţă rareori tulburată sem­nificativ de vreun eveniment. Taurul este un monument de chibzuinţă şi de echilibru. El nu va risca decât rareori, nefiindu-i nicicum caracteris­tic jocul pe o singură carte. Taurul va măsura de şapte ori, până va tăia o dată. Imperturbabil, imposibil sau aproape imposibil de scos dintr-ale sale, Taurul e greu de adus în stare de enervare, dar, atunci când se va înfuria, va fi foarte greu de potolit. în general calm şi amabil, mai ales dacă este născut în prima decadă zodiacală (21-30 aprilie), nativul Taur se poate dedica profesiilor în care este nevoie de răbdare, de tenacitate, de echilibru pe termen lung, adică în domenii unde rezultatele nu apar de pe o zi pe alta. Deşi Taurul este dedicat succesului material, unii din­tre aceşti nativi pot avea nereuşite, mai ales datorită imobilităţii zodiei, inflexibilităţii, lentorii şi chiar neîncrederii Taurului în inovaţie.

Uneori, nativul în Taur va dispreţui munca şi acţiunea folositoare, devenind in­adaptabil, de neînţeles, mai ales atunci când cel în cauză va avea câte ceva din trăsăturile unei personalităţi accentuate. Femeia Taur se remarcă prin bun-gust deosebit, prin eleganţă, prin înţelegerea superioară a frumosu­lui, pe care îl şi pune în practică, în primul rând prin propria ei ţinută, dar şi în profesie, orientându-se spre profesii sau preocupări artistice. Credincios, perseverent, masiv în sentimentele sale, nativul Taur va avea, de obicei, succes în relaţiile sale afective, fiind un adept necondiţionat al fidelităţii şi al construirii unor legături sentimentale de durată. Şi, totuşi, se zice că bărbatul nativ în Taur nu are chiar întotdeauna pretenţii ma­xime de fidelitate de la partenera sa, în anumite cazuri nefiind prea afectat dacă aceasta îşi ia mai multă libertate decât se cuvine. Ba chiar circulă şi o fabulaţie potrivit căreia un bărbat nativ în Taur ar fi în stare să mani­feste înţelegere faţă de parteneră chiar şi atunci când aceasta dă semne că mai calcă strâmb. Dincolo, însă, de aceste vorbe greu de probat în viaţa cotidiană, se ştie că nativul în Taur nu trebuie să desfăşoare o strategie prea complicată pentru a cuceri sexul opus. Asemenea Berbecului, nati­vul Taur se impune destul de uşor în faţa femeilor, succesul venindu-i fără prea mare efort. Iubind liniştea existenţei, Taurul are nevoie de tandreţe, de o atmosferă calmă. Altfel spus, nativului în Taur îi va face mare plăcere să stea "în suc propriu". Potrivit opiniilor lui din acel moment, lumea n-are decât să se prăvale peste cei fără de astâmpăr - cu siguranţă unul ca el nu se va afla printre aceştia. Dacă bărbatul Taur este tolerant sau relativ tolerant în relaţiile sale intime, femeia Taur nu admite greş, orice semn de înstrăinare al bărbatului ei provocându-i accese de gelozie. Se spune despre femeile Taur că sunt nişte fiinţe încântătoare (mai ales în societa­te!) şi că le place ca bărbatul să le stea mai mereu prin preajmă, asemenea unui parfum de preţ sau unei bijuterii împărăteşti. Cert este că nativul Taur, fie el bărbat sau femeie, va fi de felul său lipsit de angoase şi va găsi destul de uşor calea spre fericire.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții