Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 06:16


Horoscop Varsator Luna Ianuarie 2013




Horoscop zilnic 2013

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Varsator Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

In primele doua decade ale lunii ianuarie 2013 nu se intrevede nimic nou. Iar daca este sa apara ceva nou, s-ar putea sa nu-ti placa prea tare...

Venus, planeta cuplului Varsatorului, se afla intr-o zona crepusculara, asociata de obicei cu retragerea, inactivitatea, singuratatea, frustrarea sau dezamagirea. Singurele legaturi facilitate de aceasta zona sunt cele secrete, interzise, ilicite.
Dar nu este cazul sa-ti faci prea multe probleme. Insatisfactiile, daca apar, sunt pasagere.
Situatia promite sa se imbunatateasca mult in ultima parte a lunii ianuarie 2013. In casa iubirii si a erotismului Varsatorului se afla Jupiter, care isi va relua mersul direct, revenind la sentimente mult mai bune si la o atitudine mult mai ofertanta, iar Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, va intra triumfal in Varsator in noaptea de 19/20 ianuarie, aducand cu sine stralucire, caldura si oportunitati.
Configuratia pe care o formeaza Jupiter cu Soarele si cu Mercur (care are si el conotatii amoroase pentru Varsatori) este norocoasa, vestind evenimente fericite. Bucura-te!



Horoscop Varsator Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani


Parcurgi o perioada mai anevoioasa. Cu Marte in Varsator si Saturn in casa carierei Varsatorului, te zbati mult, dar intampini tot felul de oprelisti, complicatii, dezaprobari. Ai de luptat, iar in toiul luptei s-ar putea sa mai primesti si cate o rana.

Este posibil ca dificultatile si impotrivirile sa-ti starneasca latura impulsiva, agresiva. Incearca sa te stapanesti, fiindca urmarile actelor necugetate te pot costa!

Strategia optima ar fi aceea de a-ti asuma de buna voie o sarcina grea, pentru indeplinirea careia sa actionezi in mod ferm, energic, hotarat, dar fara a starni conflicte sau a te expune riscurilor.

Discretia este foarte valoroasa. Demersurile si intelegerile confidentiale s-ar putea dovedi mult mai eficiente decat manifestarile fatise, zgomotoase.

Climatul se schimba vizibil in ultima decada din ianuarie 2013, cand intrarea Soarelui in Varsator si trigonul format de Soare cu Jupiter risipesc necazurile si iti promit noroc si izbanda, atat in cariera, cat si in plan financiar.

Horoscop Varsator Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Starea generala in ianuarie 2013 este destul de agitata, cu schimbari de tonus. Uneori ai energie multa (prea multa!), care poate devia in irascibilitate si actiune dezordonata, alteori stari de oboseala si lipsa de vlaga.
Exista o predispozitie la accidentari, raniri, infectii sau contaminari.Ia-o mai usor si ai grija de tine!


Horoscop zilnic 2013

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții