Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 07:54


Horoscop Taur Luna Ianuarie 2013




Horoscop zilnic 2013

Horoscop Taur 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Taur Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

Prima parte a lunii ianuarie 2013 ar putea fi frustranta sau chiar conflictuala. Careul dintre Marte (stapanul casei cuplului Taurului) si Saturn (situat chiar in casa cuplului) impune prudenta si diplomatie.

Cauta sa-ti pastrezi simtul umorului, fii receptiv(a) la dorintele si nevoile celuilalt si, mai ales, nu te incapatana, nu reactiona negativ sau distructiv!

Atentie mai ales in perioadele 6-7 si 12-13 ianuarie 2013! Pana pe 9 ianuarie, chiar si Venus, planeta cuplului Taurului, se afla intr-o postura dificila.

Situatia se mai calmeaza in partea a doua a lunii dar, pentru siguranta, nu renunta la tact pana la finele lunii ianuarie 2013. Apele se aseaza cu adevarat abia in martie.

Una dintre modalitatile de a "arde" energiile negative este de a te implica alaturi de perechea ta intr-o actiune comuna energica, cu scopul de a obtine un statut mai bun sau de a castiga o batalie. Dar chiar si asa, relatiile tot au nevoie de multa atentie, intelegere si rabdare.


Horoscop Taur Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani

Cu Marte in casa carierei Taurului, simti nevoia sa preiei initiativa, sa decizi, sa actionezi, sa te impui. Dar lucrurile nu merg usor. Se poate sa dai piept cu adversitati, rivalitati, concurenta. Desi ai o fire pasnica, n-ar fi exclus sa te pomenesti in valtoarea unor batalii sau a unor conflicte.

Pot aparea probleme legate de contracte, colaborari ori asocieri, este posibil sa ai confruntari cu sefii sau cu autoritatile.

Ianuarie 2013 nu este deloc o luna usoara. Dar rareori realizarile importante vin in perioade calme si armonioase.

Tine cont ca pentru a avea succes ai nevoie de rabdare si de strategie. Fiecare pas trebuie sa se inscrie intr-un plan precis. Orice act de indisciplina, orice decizie luata impulsiv, orice actiune intreprinsa de dragul actiunii, fara un scop clar, pot conduce la complicatii, intarzieri sau necazuri.

Vestea buna este ca in partea a doua a lunii ianuarie 2013 ceva pare sa se deblocheze la nivel financiar.

Horoscop Taur Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Sanatatea trebuie monitorizata pe tot parcursul lunii ianuarie 2013. Venus (stapana zodiei Taurului si, totodata, a casei bolilor) se afla intr-o zona problematica pana pe 9 ianuarie, iar apoi intr-o vecinatate problematica cu planeta Pluto.

Este cazul sa te ingrijesti, sa te odihnesti suficient si sa apelezi la medic fara intarziere daca ceva nu pare in regula.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Taur 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții