Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 07:28



Horoscop Rac Luna Ianuarie 2013



Horoscop zilnic 2013

Horoscop Rac 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Rac Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

Din cauza aglomerarii produse in casa cuplului Racului, te poti astepta la un ianuarie 2013 dinamic, bogat in evenimente. Mercur, Soarele si Venus se alatura pe rand lui Pluto, in cautarile sale privind relatia perfecta, partenerul ideal.

Daca Soarele incearca sa ridice stacheta, Mercur si Venus se dovedesc a fi mai concilianti, mai dispusi sa se adapteze, sa vada partea buna a lucrurilor, sa fie mai ingaduitori cu defectele. Ei sunt de parere ca totul se poate discuta, se poate negocia, ca succesul relatiei depinde mult de bunavointa si comunicare.

Subiectele care trebuie abordate cu cea mai mare diplomatie, dar care nu trebuie ignorate, ci rezolvate, par a fi legate de sexualitate, copii si bani. Aici poate sa apara marul discordiei, aici sunt "bubele" cele mai dureroase ale relatiei. Atentie, mai ales in primele doua decade din ianuarie 2013!

De retinut ca iubirile aparute acum sunt foarte intense, dar cu greu aduc o fericire durabila.


Horoscop Rac Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani

O luna activa, care cere innoiri. Innoiri pe care ar fi de preferat sa le provoci tu. Altminteri, vointa planetelor de a "improspata" peisajul profesional se poate manifesta asa cum nu-ti doresti.

Multe depind de contracte, asocieri, colaborari. Este o perioada intens relationala, potrivita pentru munca de echipa. Poti avea rezultate excelente muncind alaturi de altii, dar va trebui sa te asiguri ca termenii colaborarii sunt foarte clari, ca au fost bine intelesi de catre parti. Ai grija mai ales la intelegerile cu implicatii financiare!

Si, fiindca tot a venit vorba de finante, ianuarie 2013 iti cere prudenta si cumpanire. Nu este o perioada buna pentru experimente si speculatii. Dimpotriva, acum trebuie sa-ti cantaresti cu prudenta deciziile si sa mergi pe drumuri sigure si cunoscute, cu deosebire in primele doua decade.

Ultima decada din ianuarie 2013 este mult mai promitatoare, atat pentru reusita profesionala, cat si pentru chestiunile banesti.

Horoscop Rac Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Luna ianuarie 2013 se anunta obositoare si stresanta, iar daca adaugam faptul ca vine dupa excesele de Sarbatori, intelegem de ce organismul pare mai slabit.

Dramuieste-ti fortele, ingrijeste-te si fereste-te de conflicte! Iti fac rau in plan psihic si-ti consuma energia.

Daca esti femeie si esti insarcinata, fii foarte precauta!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Rac 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții