Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2012

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 07:37


Horoscop Gemeni Luna Ianuarie 2013



Horoscop zilnic 2013

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Gemeni Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

Jupiter, stapanul casei cuplului Gemenilor, este chiar in Gemeni, aproape de sufletul tau. Tot ceea ce are legatura cu relatiile, bun sau rau, capata amploare, este semnificativ, important.

In prima decada din ianuarie 2013, Venus, planeta iubirii si a consensului, este in casa cuplului, netezind calea spre armonie si afectiune impartasita.

Pe 9 ianuarie, insa, Venus intra intr-un sector umbrit, iar lucrurile se complica. Iti faci griji cu privire la sentimentele si intentiile celuilalt, la dificultatile cu care se confrunta, la problemele comune, la viitorul relatiei etc.

Decada a doua din ianuarie 2013 este marcata de analize si incercari de descifrare a unor sensuri si intelesuri, iar acest proces de investigare ar putea fi insotit (poate chiar provocat) de unele anxietati sau neimpliniri.

Sub trigoanele pe care Jupiter le formeaza cu Mercur si cu Soarele, decada a treia din ianuarie 2013 este mult mai confortabila emotional.

Spre sfarsitul lunii, Jupiter isi reia mersul direct, aducand o clarificare, o deblocare, o realizare.

Horoscop Gemeni Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani

O perioada anevoioasa. Cu Saturn aflat in casa muncii Gemenilor, in careu cu Marte (care este chiar stapanul casei muncii), apar greutati, obstacole, intarzieri, neintelegeri, ghinioane.

Oricum, pentru multi Gemeni nu era usor cu Neptun in casa carierei, care de aproape un an ii face sa tanjeasca dupa o activitate profesionala care sa fie in acord cu talentele si nazuintele lor. A avea o ocupatie doar pentru a supravietui si nu una care sa-ti implineasca menirea, poate deveni foarte frustrant. Este o problema esentiala, pe care Jupiter, care este si stapanul casei carierei Gemenilor, aflandu-se chiar in Gemeni, o aduce in centrul atentiei.

Intrebarea la care trebuie sa gasesti raspuns este "cum pot avea un job care sa-mi placa si care sa fie si banos?". Fiindca, sub tranzitele lui Mercur, al Soarelui, al lui Venus si al lui Pluto printr-una dintre cele doua case financiare, banii devin si ei subiectul unei intense preocupari.

Poti spera insa ca sfarsitul lunii ianuarie 2013, cand Jupiter isi reia mersul direct, va aduce raspunsuri si rezolvari.

Horoscop Gemeni Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Atentie marita! Careul dintre Marte si Saturn este amenintator nu doar pentru munca, ci si pentru sanatate.

Amenintarea acopera mai ales primele doua decade din ianuarie 2013, cat Soarele si Mercur sunt intr-o pozitie defavorabila. Ai mare grija de tine, nu te expune, nu risca!

Este recomandabil sa eviti excesele si sa duci o viata cat mai ordonata.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții