Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 07:11


Horoscop Fecioara Luna Ianuarie 2013



Horoscop zilnic 2013

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Fecioara Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

In sfarsit, o luna plina de promisiuni amoroase!

Nu mai putin de patru planete isi fac de lucru in ianuarie 2013 prin casa dragostei si a erotismului Fecioarei: Pluto, intens si pasionat; Soarele, care da caldura si viata; Venus, planeta iubirii si Mercur, insusi stapanul Fecioarei. Sub aceasta configuratie infloresc instinctele, emotiile, sentimentele si apar usor ocazii propice flirtului, idilei, aventurii.

Daca il punem la socoteala si pe romanticul Neptun, aflat in casa cuplului Fecioarei, avem un tablou deosebit de imbietor. Nu trebuie insa sa te arunci cu ochii inchisi in bratele lui Eros. Neptun este si maestrul iluziilor, facand adesea ca lucrurile sa para mai frumoase decat sunt.

Apoi, Saturn, stapanul casei iubirii Fecioarei, se afla in careu cu Marte, avertizandu-te ca viata sentimentala ar putea genera disensiuni si ti-ar putea afecta munca.

Altfel, primele doua decade din ianuarie 2013 sunt mai favorabile amorului liber, iar ultima decada este mai favorabila relatiilor oficiale sau de durata.



Horoscop Fecioara Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani

Eforturi mari si obositoare, cu rezultate care s-ar putea sa nu fie pe masura.

Marte este in casa muncii Fecioarei, unde se agita, intreprinde, actioneaza si vrea/trebuie sa faca multa treaba. Are planuri mari, obiective indraznete. Exista insa o dificultate in concentrarea fortelor si apar felurite piedici si intarzieri.

Avansezi inegal, salturile inainte fiind urmate de baterea pasului pe loc. Nu sunt excluse incidentele legate de aparatele si instrumentele cu care lucrezi si nici disputele cu colegii.

Apar provocari, urgente, poate chiar situatii de criza, care cer decizii sau interventii rapide. Pe unele le poti onora, pe altele, nu, sau doar cu mare greutate.

Lucrurile merg insa mult mai bine in ultima decada a lunii ianuarie 2013 (incepand chiar din data de 19), care iti aduce impliniri si succes: cu Soarele si Venus in casa muncii Fecioarei, in trigon cu Jupiter din casa carierei, te poti astepta chiar la o realizare deosebita.

Financiar, daca nu risti si nu cheltuiesti prea mult pentru placerile personale, este OK.

Horoscop Fecioara Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Marte poate sa te sacaie, mai ales in prima parte a lunii ianuarie 2013, cu diverse indispozitii acute (raceli, infectii, inflamatii s.a.) sau te poate expune la raniri din graba sau din imprudenta.

Fa miscare, evita excitantele!

Ai face bine sa folosesti ultima decada din ianuarie 2013 pentru tratamente speciale si rezolvarea unor probleme medicale.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții