Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 06:35


Horoscop Capricorn Luna Ianuarie 2013



Horoscop zilnic 2013

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013



Horoscop Capricorn Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu


Iata o luna romantica, senzuala, cu potential crescut de armonie si fericire. Venus, planeta farmecului si a seductiei Capricornului, se afla chiar in Capricorn!

Venus in Capricorn iti aduce o mai mare putere de atractie, buna-dispozitie, sociabilitate, chef de distractii, o grija sporita pentru aspectul exterior si o dispozitie amoroasa mai accentuata. Ai nevoie de dragoste si poti atrage dragostea.

Problema este ca Venus nu e singura in Capricorn. Acolo se afla si Pluto, exigent si selectiv, iar in primele doua decade din ianuarie 2013, prin Capricorn se mai perinda Soarele, care da magnetism si stralucire, dar da si orgolii, precum si Mercur, care poate fi foarte spiritual si spontan, insa are tendinta de a trece sentimentele prin briza racoroasa a ratiunii.

Daca poti sa te relaxezi, sa-ti strunesti vanitatea si sa-ti exprimi emotiile fara a mai incerca mereu sa te cenzurezi, ai sanse mari sa traiesti toate bucuriile si placerile pe care ti le poate oferi Venus.




Horoscop Capricorn Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani

O perioada cam dificila in plan financiar, dar care deschide drumul spre succes profesional. Dorinta de a reusi este mare in ianuarie 2013, depui stradanii, te remarci, culegi aprecieri, dar cand este vorba de rezultate, acestea vin mai greu.

Uzezi de toata energia, de toata inteligenta si de tot farmecul personal, iar eforturile nu sunt in van. Chiar daca se lasa asteptat, succesul apare intr-un final, in ultima decada a lunii ianuarie 2013, cand Jupiter, aflat in casa muncii Capricornului, isi reia mersul direct si face un frumos trigon cu Mercur, stapanul casei muncii Capricornului.

Cu Marte in casa banilor, privit dusmanos de Saturn, finantele pot ridica probleme. Castigul nu se inalta la nivelul asteptarilor, platile intarzie, apar cheltuieli neprevazute, sustinatorii sau amicii nu numai ca nu te ajuta, dar s-ar putea chiar sa te incurce, desi in alte privinte se pot dovedi utili.

Dar ultima decada din ianuarie 2013 aduce si impliniri materiale, datorate, probabil, unei relansari profesionale. Totul e bine cand se sfarseste cu bine.

Horoscop Capricorn Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral


Esti in centrul atentiei, iar asta iti creeaza un anume confort psihologic. Chiar daca sunt lucruri care te streseaza, treci peste ele mai usor.

Teoretic, sanatatea nu ar trebui sa-ti puna probleme in ianuarie 2013, cu conditia sa eviti excesele, de orice natura, si sa-ti acorzi suficient timp pentru relaxare.


Horoscop zilnic 2013

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții