Zodiacul chinezesc zilnic 29 Martie 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc zilnic 29 Martie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc zilni...

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 08:01



Horoscop Berbec Luna Ianuarie 2013




Horoscop zilnic 2013

Horoscop Berbec 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Berbec Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

Cu Venus (in dublul ei rol de planeta a iubirii si de stapana a casei cuplului Berbecului) strabatandu-ti partea superioara a horoscopului, viata relationala pare a se afla intr-o situatie onorata sau macar onorabila. In ianuarie 2013 lucrurile sunt limpezi si vizibile, nu exista ascunzisuri, nu exista dubii.

Cea mai incantatoare perioada este plasata in prima decada: relatia e caracterizata de optimism, degajare, bunavointa; exista un limbaj comun, preocupari comune, mai ales de natura culturala, universitara, spirituala sau... turistica.

Dragostea este deschizatoare de orizont si drumuri noi, te stimuleaza sa-ti faci planuri grandioase.

Decada a doua din ianuarie 2013 aduce intensitate. Emotiile sunt puternice, dar pot fi mai apasatoare. Nu mai ai aceeasi senzatie de liber arbitru si relaxare. Pot aparea evenimente care pun in discutie notiuni precum puterea, controlul, banii sau statutul social, toate in relatie cu dragostea sau mariajul. Exista interconexiuni intre cuplu si cariera.

In luna ianuarie 2013 socializezi mult, cu efecte pozitive asupra vietii sentimentale.


Horoscop Berbec Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani

Toate planetele, mai putin Jupiter, se afla deasupra orizontului pe tot parcursul lunii ianuarie 2013. Este o configuratie specifica perioadelor de notorietate si succes. Atragi atentia, starnesti interesul, esti pe val.

Prin casa carierei Berbecului, unde se afla deja de cativa ani ambitiosul Pluto, trec pe rand Soarele, Mercur si Venus. Iti sunt subliniate talentele si competentele, abilitatile de organizare si conducere, cele de comunicare si cooperare. Faci impresia unei persoane inteligente, sigure pe sine, care este totodata si cooperanta.

La reusita pot contribui relatiile sociale si parteneriatele, fie ele de lucru sau de cuplu. Ianuarie 2013 nu promoveaza actiunile independente. Ai nevoie de colaboratori sau asociati, de un public care sa te aprecieze sau de un grup organizat, care sa-ti sustina interesele sau impreuna cu care sa evoluezi pentru atingerea obiectivelor comune. Bineinteles ca vei avea un rol de lider sau conducator. Dar nu poti fara ceilalti.

Financiar, treci printr-o perioada care cere anumite decizii. Nu te pripi!

Horoscop Berbec Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Ai energie si un tonus psihic bun, dar solicitarea si stresul din ianuarie 2013 iti cam pun la incercare rezistenta.

Este adevarat ca poti duce foarte mult fara sa resimti oboseala, dar nu trebuie sa-ti fortezi limitele. Sistemul nervos nu este de fier, asa ca ar fi bine sa mai iei cate o pauza de relaxare din cand in cand.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Berbec 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții