Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 07:02



Horoscop Balanta Luna Ianuarie 2013




Horoscop zilnic 2013

Horoscop Balanta 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Balanta Luna Ianuarie 2013: Dragoste si cuplu

Cu rebelul Uranus in casa cuplului Balantei si cu pasionatul Marte (insusi stapanul acestei case) in sectorul amorului si al sexualitatii, te asteapta o luna tare. Poate cam tare, avand in vedere gustul tau pentru armonie.

Marte si Uranus sunt plini de energie in ianuarie 2013, dar cam turbulenti. Agitati si naravasi, se afla mereu in cautarea provocarilor, a experimentelor si a aventurii. Te motiveaza, te solicita, te impulsioneaza. Dar pot si sa te streseze, sa te bulverseze sau sa te puna in situatii extreme.

Asadar, asteapta-te la actiune: desi suntem in miezul iernii, ianuarie 2013 promite sa fie o luna fierbinte, in care iubirea poate aparea in viata ta intempestiv, iar in relatiile curente se poate ivi oricand neprevazutul.

Ultima decada din ianuarie 2013 aduce un eveniment pozitiv, norocos. Acesta poate avea legatura cu o legatura la distanta, cu un drum cu scop sentimental sau cu niste interese comune in sfera studiilor, a culturii, a spiritualitatii.

In alta ordine de idei, este posibil ca notiuni precum dragostea sau casatoria sa se intersecteze neplacut sau pagubos cu notiuni precum banii sau valorile.


Horoscop Balanta Luna Ianuarie 2013: Cariera si bani


In ianuarie 2013 atentia se indreapta in primul rand spre casa, familie, viata sentimentala, distractii si placeri. Ambitiile sunt moderate, iar cheful de munca la fel.

Exceptiile apar cand intra in joc exprimarea talentelor si a vocatiei. Daca este facuta cu dragoste sau pentru un scop nobil, munca iti poate aduce succesul; altfel, cel putin in prima parte a lunii ianuarie 2013, rezultatele raman intr-o zona neutra.

Studiile, specializarile, preocuparile culturale sau cele legate de editare si publicare, colaborarile cu persoane de departe si calatoriile cu scop profesional sunt benefice, generatoare de satisfactii si impliniri. Toate astea in special in ultima decada din ianuarie 2013, cand se depaseste o stagnare, se trece o bariera, se creeaza o deschidere aducatoare de frumoase realizari.

Chestiunile de natura financiara trebuie abordate cu maturitate. Bunastarea vine ca urmare a unui efort si se pastreaza daca iti gestionezi banii responsabil.

Horoscop Balanta Luna Ianuarie 2013: Sanatate si moral

Esti in crestere de forma. Ai energie, iar moralul este sus.

Incearca sa faci miscare: mergi la sala, la patinoar, la schi sau la dans! Marte cere cu insistenta acest lucru, si chiar ti-ar face bine.

Evita abuzurile si substantele toxice, sub orice forma; du o viata ordonata, cu program regulat!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Balanta 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții